Kundecases

Stor ekspertise i automation

Vi har i vores kundekreds flere industri-virksomheder, som benytter vores ekspertise i automatiske anlæg og maskiner – fejlfinding på eksisterende maskiner, renovering af styringer til specielt udstyr, samt installering af nye anlæg.

Optimering i produktionen kan betale sig

I en tid hvor flere og flere danske virksomheder vælger at flytte deres produktion ud af Danmark, er der kommet meget fokus på hvordan en dansk produktion kan optimeres.

LKF vejmarkering

Risbjergs produkter og ydelser passer godt til os. Hvilket omfatter alt hvad en moderne industri virksomhed bruger i sine processer. Så som nybygning af kontorer og produktions bygninger. Styringer og automatik på produktions anlæg og maskiner.

HPH Totalbyg A/S

HPH har med succes haft hyret Simon Risbjerg El og Køleteknik A/S ind som underleverandør i forbindelse med opførelse af et større staldanlæg.

Tranekær Slot Renovering af Nordfløj

Vi har netop afsluttet et større projekt med renovering af Nordfløjen på Tranekær Slot, hvor der etableret helt nye værelser.

Samarbejde Hjerteforeningen

Sammen med vores kollegaer i TS-gruppen, har vi indgået et samarbejde med Hjerteforeningen – vi monterer hjertestartere fra Landsuddelingen.

Nyt større projekt afsluttet

Risbjerg El & Køletenik A/S har igennem årene udviklet ekspertise og fået erfaring med større projekter rundt om på Fyn og er netop ved at afslutte en større el-entreprise i Odense.