Om os

Om Risbjerg El og Køleteknik A/S

Vi tilbyder totalløsninger inden for el-installation, køleteknik og varmepumper.

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi henvender os til både den private husejer, større industrielle virksomheder samt butikker og landbrug.

 

Private:

Vi skræddersyer alle vores løsninger i samråd med kunden, da det vigtigste for os er, at informere om alle de muligheder vi har indenfor elektriske installationer til boliger.

Vi tilbyder ligeledes ventilation af boliger evt. kombineret med varmepumpeteknik. Derudover har vi salg og service af hårde hvidevare.

 

Industri:

Vi tilbyder alle løsninger indenfor industriinstallationer herunder fordelings- og styretavler, samt opbygning og programmering af PLC-styringer til maskiner inkl. fuld dokumentation. Salg og service af industrielle køleanlæg herunder vandkølere samt køle- og fryserum.

 

Landbrug:

Her har vi store kompetancer indenfor opbygning af komplette installationsløsninger i såvel svine- som kostalde, herunder belysnings-, foder- og ventilationsanlæg.
Ligeledes har vi erfaring i installation af kornbehandlingsanlæg samt service på køletanke og isbank-køleanlæg.

 

Butikker/kontor:

Vi lægger stor vægt på indeklimaet, når vi skræddersyer løsninger til butik eller kontormilijø.
Vi tilbyder komplette el-installationer med fokus på energibesparende lysinstallationer, samt komplette netværks-installationer herunder lysledere. Vi kan ydermere tilbyde at optimere deres indeklima med et fuldautomatisk klimaanlæg evt. kombineret med ventilation.

 

Virksomheden

2004:

Simon Risbjerg ApS blev stiftet i 2004 hvor Simon Risbjerg overtog det gamle velrenomerede El og Kølefirma Peter Petersen A/S, som blev startet i 1975.

Simon Risbjerg kom i lære hos Peter Petersen A/S i 1992 og har siden da fulgt firmaets udvikling tæt.

Virksomheden arbejder primært med salg og service af el-installationer, styringer samt ventilations og køleløsninger på hele Fyn og øerne.

 

2005:

Simon Risbjerg ApS Åbner Detail foretning i Rudkøbing med Hvidevare, el-artikler og belysning.

 

2007:

Simon Risbjerg ApS sammenlægger værksted og detail butik på adressen Skovsbovej 22, for at gøre den daglige drift mere strømlinet.

 

2008:

Fyns El & Køleteknik i Svendborg stiftes med daglig leder Thomas Andersen som medejer.

 

2009:

Simon Risbjerg ApS overtager Guldager El. Da Peter Guldager pr.1/11-2009 har valgt, at søge nye udfordringer som lønmodtager i et projekteringsfirma har Simon Risbjerg pr. denne dato overtaget alle aktiviteter i Guldager El, inkl. telefonnumre samt hans medarbejder John Oldenbjerg, som skal færdiggøre sin udannelse hos Simon Risbjerg ApS.

Simon Risbjerg ApS overtager El-firmaet Lentz:

Vi har pr. 1/12 overtaget el-firmaet Lentz. Simon Risbjerg ApS har samtidig glæden af, at Rene Lentz samt Stefan Petersen fortsætter deres ansættelse i virksomheden.

Vi fortsætter med at køre ud fra den nuværende adresse på Søndergade 22, men al administration vil i fremtiden foregå fra hovedkontoret på Skovsbovej 22.

Vi håber alle nuværende Lentzkunder vil tage godt imod dette tiltag.

 

2010:

Fyns El & Køleteknik bliver sammenlagt med Simon Risbjerg ApS hvor Thomas Andersen fortsætter som ansvarlig for vores køle og varmepumpe service.

Lejemålet på Toldbodvej bliver opsagt af udlejer og alle aktiviteter samles herefter i på Langeland.

Simon Risbjerg ApS gennemgår en rekonstruktion og bliver herefter videreført under navnet Simon Risbjerg El & Køleteknik A/S. Der bliver samtidig skiftet pengeinstitut til Svendborg Sparekasse.

I December flytter vi til nye lejede lokaler i Rudkøbings erhvervsby på adressen Ellehaven 4E.

 

Vi tilbyder bla:

  • Køleservice / Køleteknik
  • El installationer
  • Varmepumper
  • Ventilation og klimaanlæg
  • Salg og installation af hårde hvidevarer
  • Og meget mere

 

Kontakt Risbjerg El & Køleteknik A/S

Ring til os eller send en mail, så finder vi sammen ud af, hvordan vi kan hjælpe dig!

Tlf.:  62 50 10 72
Mail:  info@simonrisbjerg.dk

Kontakt os

Risbjerg El og Køleteknik

1 + 6 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@simonrisbjerg.dk

 
Abildvej 3
5700 Svendborg