Risbjerg El & Køleteknik leverer og installerer varmepumper til hele Fyn

Varmepumper Rudkøbing og Svendborg

Går du med tankerne om at skifte til en varmepumpe, men er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Her på siden kan du få mere viden om varmepumper. Vi leverer og monterer varmepumper i Rudkøbing og Svendborg. Du kan også kontakte os på ☎ 62 50 10 72 eller på mail info@simonrisbjerg.dk og vi kontakter dig snarest.

 

Få alle fordelene med en varmepumpe

Hos Risbjerg El & Køl i Svendborg og Rudkøbing monterer og leverer vi varmepumper. Med en varmepumpe opnår du både økonomiske og miljømæssige besparelser. Derudover bringer en varmepumpe naturens egen energi til din bolig og giver et behageligt og sundt indeklima.

Der findes forskellige former for varmepumper:

 

Kontakt os i dag på 62 50 10 72 eller på info@simonrisbjerg.dk og du hører fra os snarest!

 

Kompetent rådgivning – hver gang

Der findes et utal af varmepumper, og det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvilken der er den rette til netop din bolig. Hos Risbjerg El & Køleteknik i Rudkøbing og Svendborg kan du trygt stole på vores erfaring og kyndige vejledning og investere i en varmepumpe, som du får glæde af i mange år fremover.

Vi rådgiver om alt lige fra valg af varmepumpetype til placering i boligen. Vores mål og ønske er at give vores kunder det optimale udbytte af varmepumpen. Vi monterer og leverer varmepumper i Svendborg og Rudkøbing – faktisk på hele Fyn.

 

Professionelle totalløsninger

Før valg af varmepumpe, kræver det en beregning af husets behov. Vi laver gerne en professionel beregning, som viser et billede af den mulige besparelse ved skift til et varmepumpeanlæg.

varmepumper-rudkøbing-svendborg

Vi tilbyder desuden totalløsninger, hvor vi i fællesskab med vores gode samarbejdspartnere kan stå for både VVS- og el-arbejde.

 

Forskellige overvejelser du bør gøre dig ved valg af varmepumpe

Ved valg af varmepumpe, er der flere faktorer som spiller ind. Med en Inverter type opnår du mange fordele. For eksempel slukker den automatisk for varmedelen, når den indstillede temperatur er opnået, hvilket mindsker slidtagen på varmepumpens kompressor.

En Inverter ligger dog i den dyrere ende af varmepumperne, men når det kommer til varmepumper hænger pris og kvalitet altid sammen. Ved billige varmepumper ses det ofte, at de fryser til ved 0 grader.

 

Så er der larmen fra inderdelen

Den bør ikke overstige 35 db. Når du skal “leve” med en varmepumpe, må “larmen” fra inderdelen og yderdelen ikke være generende. Du bør placere inderdelen væk fra, hvor du normalt sidder i opholdsrummet. Det er ikke gunstigt at sidde i enten en kold eller varm luftstrøm. God placering vil være i det største opholdsrum på ydervæg, så du får mindst mulig rørføring, så udseende ikke skæmmer og monteringen bliver billigst, samt du ikke får for meget effekttab ved for lang rørføring.

Bruger man en almindelig el radiator og tilfører en kilowatt el, får man en kilowatt varme effekt ud af radiatoren.
Bruger du en inverter styret varmepumpe med afrimings funktion, kan du spare op til 60 % af dine opvarmnings omkostninger.

 

Risbjerg El & Køleteknik A/S i Rudkøbing og Svendborg

Har du yderligere spørgsmål til varmepumper eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular:

Telefon: 62501072

Mail: info@simonrisbjerg.dk

 

Læs mere om Fujitsu varmepumper her

Kontakt os

Risbjerg El og Køleteknik

5 + 1 =

Find os

Ellehaven 4A
5900 Rudkøbing
Tlf.: 62 50 10 72
Mail: info@simonrisbjerg.dk

Abildvej 3
5700 Svendborg
Skovballevej 25
5700 Svendborg, Tåsinge